Tuesday, December 22, 2009

Hari Kedua 5DDP ...

Salam....

Hari ni tak banyak aktiviti NiNiE buat kat rumah..Pagi2 bangun tak dapat g jogging pasal hari mendung nak hujan...huhuhuhu..Jadi, NiNiE decide nak wat Senam Aerobik Thai ngan Core Rhythms je kat dalam bilik...Petang, lepas ajar ngaji anak2 jiran..NiNiE bersiap2 pakai kasut untuk Jogging 3 round kat kawasan taman perumahan NiNiE ni... so far hari ni best jugak pasal banyak peluh keluar sebab cuaca panas dan tak berangin...

So..nak update for my 2nd day 5 DDP...

Sarapan ~ Air Lemon + Sepotong Betik + Sebijik Buah Plum
Tengahari ~ Salad + Air Kosong
Petang ~ Buah Jambu Air yang dipetik di hadapan rumahku..hehhee
Malam ~ Salad + Air Kosong

Harini tak dapat nak upload gambar pasal menu2 harini lebih kurang semalam je...huhuhu.. Go go gurl...BuByE...



4 comments:

  1. cayok2 kak ninie!! \(^O^)/

    p/s: lapar la plak tetengah malam ni.. aduhhh ;p

    ReplyDelete
  2. waaaaa...........nakal ko ek mun.....
    jgn ckp pasal lapar...huhuhuhu....akak pon tgh lapar ni!!!! abah akak beli nasik lemak plak tu....sob sob sob....

    ReplyDelete
  3. wah wah wah...ninie..bagusnyer..awk mesti berjaya turunkan berat dengan cepat kalau menu tu asyik salad + buah jek tau...tak caya try maintain menu camtu...timbang balik lepas 100 hari, sure turun belas2 kelo atau puluhan kelo tau! all the best sweet gurl! :)

    ReplyDelete
  4. Insyaallah..kalau boleh maintain sampai 100 hari memang la NiNIe power...huhuhu...
    so far, sekarang ni pun dah 42 hari tak makan nasik... tapi baru 3minggu berdiet makan salad n buah jew...thanks...chaiyok2..mesti boleh punye..

    ReplyDelete