Saturday, January 23, 2010

Lamanya Tak Update....

Salam...

Lama betul rasanya tak update blog ni...
Sebenarnya ada banyak sebab tak dapat nak update blog niNiE ni...
Sebab UTAMA ialah....

Kat Muar TAKDE INTERNET!!! dan....yang paling sakit hati....
LAPTOPKU ROSAK!!! nak kene hantar g HP centre kat Damansara la pulak!! Adoyai...

http://www.emocutez.com

Tapi....

Hari ni dapat update pasal balik rumah emak...hehehehe
n yang paling bahagia...
BERATKU TURUN LAGI!!!

http://www.emocutez.com

Alhamdullillah....
so..berat terbaruku 23hb Januari 2010 ~ 92.3kg...
Go Go Gurl..U Can Do It!!!

Monday, January 04, 2010

GO GO GURL !!

Sempena Tahun Baru 2010 ni, NiNIe dah menetapkan TARGET untuk menurunkan berat secara 'BERHEMAH'...hehehhee....InsyaAllah....
So, NiNIe nak try la jugak kan...target turun berat badan dalam sebulan yang pertama untuk tahun 2010 ni seberapa banyak yang boleh..kalau boleh nak 3 - 5 kg ke!!
Jadi...2hb Januari aritu..NiNIe dah update berat terbaru NiNie...
Alhamdulillah..NiNIe berjaya turunkan 5 kg sepanjang proses penurunan berat bdn nINIe dan sejak terciptanye BLOG NiNIe ni..
Chaiyok2 Gurl...u can do it!!

THIS IS THE RESULT....


NinIe amat mengharapkan yg akan terus bersemangat dan 'kuat iman' untuk meneruskan misi2 penurunan berat badan NiNIe ni...
Begitu jugak kat kengkawan blog yang lain ek!! Pastikan impian kita semua tercapai!!
Go GO GurL!!

WELCOME TO MUAR !!

Salam...
Huhuhuh..akhirnye cuti sem NiNie dah Tamat...
Dan sekarang, NiniE berada di tempat latihan untuk praktikal yang baru!!
WELCOME TO MUAR, JOHORE!!
Selamat sampai jam 12.30 tengahari, Ahad bersamaan 3 Januari 2010

Mula2 sampai..adoii..memang sedih la..
Sebab kawasan tempat tinggal kami ni memang macam HAUNTED HOUSE dah!!
Adoiyai..maka dengan itu, NiNIe n geng memulakan OPERASI besar2 an...
Dan..Alhamdulillah..walaupun tak seberapa..namun dapat la jugak kami menjadikan tempat tu berada dalam keadaan yang bersih dan selesa sedikit berbanding time mula2 sampai...

Nak tengok tak bilik NiNie wif my 2 buddies yang lain??...



Hehehe..kire OkEy la tu kan...
Chaw Chin Chow!!!




Friday, January 01, 2010

SAYONARA 2009...WELCOME 2010....



Salam Untuk Semua Pembaca Blog NiNie...
Selamat Tahun Baru...
Mulakan Azam dan Impian Baru...
Semoga Ianya Tercapai!!!