Monday, January 04, 2010

WELCOME TO MUAR !!

Salam...
Huhuhuh..akhirnye cuti sem NiNie dah Tamat...
Dan sekarang, NiniE berada di tempat latihan untuk praktikal yang baru!!
WELCOME TO MUAR, JOHORE!!
Selamat sampai jam 12.30 tengahari, Ahad bersamaan 3 Januari 2010

Mula2 sampai..adoii..memang sedih la..
Sebab kawasan tempat tinggal kami ni memang macam HAUNTED HOUSE dah!!
Adoiyai..maka dengan itu, NiNIe n geng memulakan OPERASI besar2 an...
Dan..Alhamdulillah..walaupun tak seberapa..namun dapat la jugak kami menjadikan tempat tu berada dalam keadaan yang bersih dan selesa sedikit berbanding time mula2 sampai...

Nak tengok tak bilik NiNie wif my 2 buddies yang lain??...



Hehehe..kire OkEy la tu kan...
Chaw Chin Chow!!!




1 comment: