Sunday, May 02, 2010

Weekend yang Menggemukkan....adoiiiii

Salam..
Baca Tajuk entry ni pon dah menakutkan untuk mereka2 yang nak mengkuruskan badan...tapi..apa dah jadik ngan Ninie semalam dan harini pun tak tahu la...macam balas dendam terhadap makanan2 yang tak bersalah tu jer...hahahahahah

Semalam Sabtu (1.5.2010)...Tengahari je dah melantak lauk kenduri kawin umah member Ninie...
Bile dah jumpe kawan2 lama time school2 dulu..pergh..siap lah ade reunion yang tak dirancang... biase lah..kalau dah jumpe tuh sekali sekala nak jugak 'ngeteh' reramai kan...
So..lebih kurang kul 2 ptg tu kami semua g Secret Recipe Dataran Senawang..konon nak bincang pasal Gathering sekolah..memang la bincang kan..tp bile dah bincang tu..makan tetap makan..hahahahaha...
Lepas je SR, saje2 je NiNIe bg suggestion cakap ade satu tempat ni pon best jugak kalau makan2 ni...
kat Star Fresh, Jalan Bukit Putus Kolo Pilah..heheheh..
dan dan je dorang dengar n wat keputusan nak pegi..NinIe pon follow je la..


Selamat Pengantin Baru Zue...


Depan Restoran Star Fresh, Jln Bukit Putus


Ini...Saya yang punya!!!!


Dayah dengan STEAMBOT SEAFOOD...


Ini pulak..siap ade laici lagi tengah2 tuh...AMOY yang punyaaa!!

Ahad (2.5.2010) harini....abah cakap nak g lawat pandak kat Shah Alam..
On the way nak ke sane tu pagi2 lagi abah singgah kat Nasi Lemak Power Highway Nilai Utara tu...sodap lak ai nasik eh......sabar je la...
Pastu...dah sampai umah makndak, bulih plak dorang dah masak lauk tengahari.. makan laie... huhuhuhu...pastu tengah2 dok makan..makndak bukak Jalan2 carik makan TV3..
Boleh pulak Si Serina Chef Wan tu melantak makan kat ICE ROOM, NILAI 3, Negori Sembilan..
dan2 je abah kata..takpo kang balik kang kito singgah!!! hummang ai..memang HEAVEN je 2 hari ni asik melantak jer.... Mula dah risau pasal berat Ninie ni...
takpo2..tp bile singgah ICE ROOM tu..memang BEST GILERZZZZZZZZ....


Pintu masuk ke ICE ROOM, NILAI SQUARE


Ramai gilerss org sampai takde tempat duduk...


Antara yang dijual kat sini...best wooo


Ini..emak yang punyer...Tropicana Fruit Snow Ice


Ini Abah Punyer...Blueberry Snow Ice

dan..... Tadaaaaaa


Ini SAYA punyerr...Peanut Snow Ice..
Palinggggg The Marvellous!!!!

Sesape yang rase macam nak pegi Nilai 3 sebab nak beli karpet ke,pasu ke...
JGN LUPE singgah ICE ROOM ni kat Nilai Square...
Memang MALATOP!!!!

Ape2 pon..petang ni... JOGGING!!!!!!

3 comments:

  1. joging maklang jangan tak joging hehe

    ReplyDelete
  2. wah ice tu mengancam oo..ni br nampak dini yg real...jrg dpt tgk gmbr dini.

    ReplyDelete
  3. Kak Murni~ memang kene jogging kak..nnt kalau akak anak beranak sampai sini, first2 sekali kite g Ice Room ek..maken maken....

    Mia~hehehehehe....ye ke mia??itulah saya!!! yang tak kurus2 lagi tuh...bile ntah nak kurus...heheheh

    ReplyDelete